Een hoes voor een Babybjorn relax

Jens maakt nu ongeveer een week gebruik van zijn relax, en natuurlijk na enkele uren was deze al voorzien van de nodige melk-vlekken… Hoewel ik al vanaf de aankoop zeg “ik zou eens een hoes moeten maken”. Gisteren ging ik op zoek naar patronen en vond er al vrij snel verschillende zoals hier en hier, maar om 1 of andere duistere reden leek ik niet te kunnen beginnen met deze patronen. Dus moest ik wachten tot zoonlief zijn oogjes dicht deed en dan kon ik zelf beginnen met het tekenen van het patroon. En ik moet toegeven, het leek moeilijker dan het uiteindelijk was.

Het tekenen verliep vrij vlot, en naar mijn gevoel duurde het 5min, maar ja dat is waarschijnlijk omdat ik op zo’n momenten helemaal opga in mijn eigen wereld 🙂

IMG_3753

Omdat ik het patroon zelf getekend heb koos ik voor een test stofje dat ik nog ergens in de kast had liggen (voorgewassen en al, eindelijk loont het om stofjes meteen te wassen na aankoop)

IMG_3754

Om 00:30 was de test versie af… Oké, het goede oog ziet dat de knoopsgaten nog gemaakt moeten worden en de onderkant omgezoomd. Maar dit soort afwerking doe ik nooit als ik al enige tijd bezig ben, omdat ik dan toch voor 1 of andere reden alles mag beginnen lostornen, of zelfs heel het project vuilbak-klaar maak…

IMG_3751

Deze ochtend als eerste de hoes afgewerkt en Jens kunnen laten kennismaken met zijn nieuwe relax. Gelukkig was dit een test-stofje want je kan zoonlief bijna niet terugvinden in zijn relax 🙂

IMG_3755

In ieder geval is deze nu melk-vlekken-proof tot ik een leukere stoffen combinatie gevonden heb…

edit: Ondertussen zijn er al 2 nieuwe versies gemaakt. Binnenkort volgt hier een post over met stappenplan, want heb veel foto’s gemaakt 🙂

Jens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s