En dan ontdekken we de Tula

Voor degene die niet bekend zijn met ergonomisch dragen zegt de naam “Tula” waarschijnlijk niets… Bij mij was het net zo, tot 2 maanden geleden… op een Facebook groep ontdekte ik dit merk. Daar las ik ook dat er Tula’s verkocht worden voor een slordige 500$ (en meer soms). Dit was mij een beetje teveel van het goede, maar ik moet toegeven wat zijn ze prachtig… Zelfs de betaalbare van ongeveer 120$ zijn de moeite…

Ik werd meteen verliefd op deze:

Standard_blue_chevron_large

Ik had gekozen, dus ik begon meteen man lief uit te leggen hoe handig dit wel niet zou zijn nu we 3 kinderen hebben. En ja, na enkele dagen gaf hij mij gelijk, maar hij was niet overtuigd over deze uitvoering, dus heb ik hem laten kiezen en hij was meteen verkocht van deze:

tula-arrow-1

En aangezien hij op de “bestel”-knop mocht drukken bij Urbanbabies is het deze ook geworden voor onze middelste dochter van 2,5. Zoals je kan zien kan ze er zelfs in slapen en bespaart het ons gezeul met een extra buggy… (En zelfs manlief gebruikt hem 😉 )

IMG_3422 IMG_3423

Voor onze zoon koos ik dan zelf toch de zigzag  (met babyinsert) en deze gebruik ik (bijna) elke dag om de 2 zussen van school te halen, zo heb ik mijn beide handen vrij…

IMG_3623

En ja hoor net zoals bij de babybjorn relax vond Jens het nodig om na reeds 5min te beginnen sabbelen op de schouderbanden, met kringen tot gevolg… Op bovenstaande foto kan je zien dat ik zelf 2 “droolas” gemaakt heb. Deze kan je bestellen voor 25$ maar dat vond ik wat veel voor iets dat ik zelf kan maken. 4 vierkanten-laptjes stof aaneen gezet en 4 kamsnaps later waren ze klaar. Laat Jens nu maar zeveren tijdens zijn dutjes 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s