Fotografie Anders Gezien 2

image
Info
Comments
 • 1 keer per maand volgen mijn man en ik een cursus bij de lokale fotoclub (dit voor het 2e jaar). In maart kregen we 3 weken enkele uren uitleg over studio-fotografie, wat niet evident was om met 10 personen tezamen te doen. Maar met deze uitleg kon ik thuis wel aan de slag. Gelukkig waren mijn kinderen bereid om even te poseren in mijn geïmproviseerde studio in onze living… Het resultaat kan je hier zien

  studio1

 • Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Google+ photo

  Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

  Twitter-afbeelding

  Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  w

  Verbinden met %s