Hallo Nolo!

Al jaren zeg ik “ik zou willen starten met een blog”. De eerste keer was tijdens de zwangerschap van mijn 2de dochter en nu nog een zoontje later gaat het er echt van komen… Ik ben nochtans niet een persoon die uitstellen bovenaan haar eigenschappen lijstje heeft staan. Bovenaan  staat vooral impulsief en ongeduldig.

Ik hoop jullie hier mee op ontdekking te kunnen nemen in mijn wereld die bestaat uit véél te véél hobby’s en liefdes voor vanalles en nog wat 🙂 (Mijn kinderen en echtgenoot, fotografie, naaien, Silhouette Cameo,… 🙂 )

Veel plezier op mijn blog!

groetjes,

Kim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s