Het betoverende winterjurkje – Het grote naaiboek van Femma

Iedereen die een naaimachine bezit en deze nog frequent gebruikt zal al wel gehoord hebben van “Het grote naaiboek” van Femma. Het is echt een dik boek en zowat 3/4 van het boek bestaat uit (basis)technieken, en 1/4 uit patronen en werkbeschrijvingen. Ik moet toegeven dat ik enkel nog maar gebruik gemaakt heb van het laatste deel van het boek. Het is niet dat ik de uitleg niet nodig heb hoor, het is gewoon omdat ik te koppig ben om eraan te beginnen. Wat betreft de naaimachine ben ik een echte autodidact, met veel vallen en opstaan (en dus veel stofjes die direct de vuilbak ingegaan zijn en nooit het daglicht gezien hebben). Maar goed, het betoverende winterjurkje dus… Op zich vind ik het voorbeeld dat in het boek staat niet “waauw”, maar zoals met vele dingen heb ik moeite om verder te zien dan wat er staat… op het Facebook-groepje “naaien voor vriendinnen” zag ik enkele exemplaren voorbijkomen en was ik wel onder de indruk. En dus kroop ik zelf ook achter mijn naaimachine. Ondertussen heb ik er 2 gemaakt, 1 in katoen en 1 in tricot.

Winterjurkje_1   Winterjurkje_2

3 thoughts on “Het betoverende winterjurkje – Het grote naaiboek van Femma

  1. Pingback: Disco – jurk voor de turnles | Madebynolo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s