Lewis Hoodie – La Maison Victor

Elke dinsdag ga ik er met mijn naaimachine tussenuit naar Ons Mie, om er met een 10-tal gelijkgezinden te werken aan onze naai-projectjes (of babbelen we en verliezen we de tijd uit het oog…). De eerste weken kon ik eindelijk afwerken wat ik al lang in mijn hoofd had. Nu, 8 maanden verder, moet ik vaak zoeken naar iets dat ik nog wil maken. Dus toen de vorige “La Maison Victor” in de bus viel had ik weer genoeg inspiratie om weer aan de slag te gaan.  Snel stofjes besteld bij den Depot en we konden aan de slag voor zoon lief.

De Lewis-Hoodie was op 1 avondje af en ben er zooooo blij mee. Hij hangt nu aan het bedje van Jens (waar hij trouwens nog niet in ligt… ik krijg het nog niet over mijn moeder-hart om hem al naar zijn eigen kamer te verhuizen) te wachten tot hij groot genoeg is om ze eindelijk eens te passen…

Ik ben er zeker van dat er nog veel Lewis-Hoodie’s vanonder mijn naaimachine gaan rollen. Zou ik het zelfs durven wagen om er voor mijn dochters te maken? Bij de stoffenverkoop in Kapellen zag ik deze diamond-textured stof in het wit liggen, wat me wel leuk lijkt, maar ooooh zo een slecht idee zolang mijn dochters geen choco kunnen eten zonder van wenkbrauw tot knie vol te hangen! Zou deze ook in meisjes-kleuren te vinden zijn? Of misschien moet ik afstappen van deze soort stof en gewoon sweater-stof gebruiken… Suggesties zijn altijd welkom 🙂

Lewis-Hoodie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s