Lucy Jurk – La Maison Victor

Ik vermoed dat ik niet de enige naaimachine-hebbende-vrouw ben die de dag voor een gebeurtenis nog beslist om een nieuwe outfit te maken… In mijn geval spreken we van 23 december tijdens een naaicafé nog beginnen aan de outfit voor Kerstavond.

Mijn stofje had ik al een tijdje in de kast liggen. Regelmatig koop ik een mooi stofje, dat dan zo mooi is dat ik het niet durf gebruiken. Dat had ik dus met deze stof. Ik heb me echt moed ingesproken alvorens ik mijn schaar hierin durfde zetten.

Voor het patroon kon ik weer rekenen op La Maison Victor, welke mij een overvloed aan inspiratie en verlenging van mijn to-do lijstje bezorgde. De Lucy jurk ging het kleedje worden voor de feestdagen.

Zo gezegd, zo gedaan… Na enkele uren zwoegen (echt zwoegen, die strik ging toch even mijn petje te boven) was de jurk klaar. Het geluk stond die dag ook echt aan mijn zijde want toevallig had ik die ochtend bij de Zeeman een bijpassend vestje gevonden.

IMG_2677

Ik helemaal trots naar huis ermee en trots afwachten tot mijn dochter ze ’s morgens te zien zou krijgen. Helaas was haar reactie niet echt wat ik gehoopt had, ze zei me letterlijk “ok mama, om jou een plezier te doen zal ik ze 1x aandoen en daarna nooit meer…” jammer genoeg heeft ze echt woord gehouden en hangt deze jurk al enkele maanden in de kast… Laat ons hopen dat haar jongere zus hem binnen 2 jaar wel wil dragen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s