Birdie jurk – La Maison Victor

Wie was er niet meteen verkocht bij het zien van de Birdie-jurk in deze La Maison Victor? Ik alvast wel. Dus meteen nadat ik hem in mijn brievenbus gevonden had liep ik naar mijn stoffenkast op zoek naar de juiste stofjes. Dat ik hiervoor katoen en tricot combineerde, daar kon ik niet van wakker liggen. Een avondje naaien bij Ons Mie en mijn versie was af.

FullSizeRender

Omdat er zoveel positieve reacties op kwamen op sociale media heb ik zelfs mijn kans gewaagd en mijn versie ingezonden naar La Maison Victor. Je kan je mijn vreugde vast wel voorstellen toen ik de volgende La Maison Victor aankreeg en open deed:

IMG_2492

Daar stond ze dan, mijn prinses, achteraan in het groot 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s