Test-communiekleedje

Volgend jaar, jaja je leest het goed, doet mijn oudste dochter haar eerste communie. Er mag natuurlijk geen twijfel over bestaan dat ik dit kleedje zelf ga maken. Ik heb al lange tijd het Antoinette patroon liggen en wist al vanaf het begin dat dit de communiejurk zou worden van Noor. Omdat ik mij niet langer kon inhouden (en vooral benieuwd was of ik het patroon tot een goed einde kon brengen) ben ik er meer dan een jaar op voorhand al maar begonnen in een “test” stofje.

Het probleem is nu dat het jurkje geslaagd is en dat ze het effectief ook draagt. Ik weet dus nu al dat ik op zoek mag naar een ander patroon want ja, dit model heeft ze nu al in haar kast hangen 🙂 Alle voorstellen voor communie-jurkjes zijn welkom 🙂

Edit: ondertussen heb ik de Butterick 5980 klaarliggen als potentiel communiekleedje 🙂

IMG_3310   IMG_3309

Let iet op de rommel achteraan, maar als ik achter mijn naaimachine zit, dan besef ik niet goed wat de kinderen ondertussen aan het uitspoken zijn 🙂

One thought on “Test-communiekleedje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s