Omkeerbaar jurkje

Bij elk van mijn 3 kindjes ging ik meteen op zoek naar de “kenmerken” die ze van mij hadden. In het begin moet je je beperken tot uiterlijke kenmerken. Dit was bij de 2 oudste steeds een beetje een domper omdat ze enorm hard op de papa lijken. (ik geef toe bij de middelste heb ik een tijdje vals gespeeld door mijn haar ook “ros” te verven 🙂 ). Maar nu bij de jongste kan ik eindelijk  zeggen “Hij heeft mijn ogen” 🙂

Maar het wil niet zeggen dat, omdat ze weinig uiterlijke kenmerken van mij meegekregen hebben, dat ze niet op mij lijken… Helaas heeft mijn oudste dochter mijn “onhandigheid” en zijn ze beide niet in staat om met propere kleren van tafel te komen, en er valt geen ontkennen aan dat deze eigenschap van mij komt! (bij deze mijn excuses aan mijn mama voor de vele was die ik haar bezorgd heb tijdens mijn kindertijd…)

Maar voor de kindjes heb ik er wel een oplossing op gevonden… een kleedje dat je kan omdraaien 🙂 Ik geef toe dat ze geen drinken mogen morsen want dat gaat er direct door, maar een choco-vlek kan perfect 🙂

IMG_3413    IMG_3463

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s