Een afscheidscadeautje voor de crèche

Deze paasvakantie was het dan zover… Lore had haar laatste dag op de crèche. Deze keer wilde ik origineel uit de hoek komen wat betreft de afscheidscadeautjes. Op Facebook had ik al gietertjes gezien met de namen van alle kindjes op, en wou dit schaamteloos kopiëren. Maar ik kon, alsof het de bedoeling was, hier in de buurt geen gietertjes vinden. Balen dus, maar niet treuren en op zoek naar een volgend idee… Op zoek naar “iets” waar er 15 stuks van zijn, wat beplakbaar is, en liefst ook nog betaalbaar (hoewel het budget gelukkig iets groter was deze keer, omdat ze met 5 naar school gingen en de mama’s besloten hadden om samen te leggen)… In de lokale speelgoedwinkel zag ik een rek vol schepjes liggen, en de andere mama’s waren gelukkig allemaal akkoord. Met behulp van de Silhouette maakte ik de namen om de schepjes te personaliseren. De tekst op de kaartjes kwam van Alike (die je misschien kent van de bonte boom) “Wij willen niet opscheppen maar wij gaan naar school!”

Hopelijk kunnen ze deze zomer allemaal goed gebruik maken van deze schepjes!

IMG_3325 IMG_3327

One thought on “Een afscheidscadeautje voor de crèche

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s