De zomer…

ja de zomer, ik ben er helemaal klaar voor.  Maar aangezien de zon niet (voltijds) wil meewerken, zorg ik zelf voor een “zomer gevoel” met mijn naaimachine en de nieuwe stofjes van Soft Cactus. Ik ben echt helemaal weg van de “folding boats”-stof, bij het zien ervan wist ik gewoon dat deze verwerkt moest worden tot een hemdje voor zoonlief.

Oorspronkelijk was ik van plan om de “Theo” van Zonen09 te maken, maar deze week kwam ik erachter dat deze niet beschikbaar is zo klein. Dus ik moest maar eens op zoek naar een ander patroon…

Tijdens deze zoektocht kwam ik “zo geknipt 2” tegen. Ik had reeds enkele “ienieminiemooiste” kleedjes voorbij zien komen en vond het zeer geschikt voor Lore. Dus toen ik aan de ontbijttafel de werkbeschrijving ervan aan het doornemen was ontdekte ik op de volgende bladzijde een jongenshemdje in een kleine maat 🙂 2 vliegen in 1 klap, een kleedje en een hemdje.

Enkele uren later zat ik aan tafel met patroonpapier, lat en balpen in de aanslag. Het kleedje gaat maar tot 92 en laat Lore nu net tussen een 92 en 98 inzitten. Dus heb voor de zekerheid het kleedje met 2cm verlengd en aan de voorpanden 1cm bijgedaan.

En zie hier het resultaat… Nu enkel wachten op de zomer-zon om de aan-foto’s te kunnen maken 🙂

Zo geknipt

Stoffen: alles softcactus – De Bonte Boom   

Patroontjes: Zo Geknipt 2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s