Zelfgemaakte kleertjes 3

Vandaag was het dan eindelijk zo ver… De laatste dag van mijn bevallingsrust.

Ik meen het oprecht als ik zeg dat ik eigenlijk uitkijk naar morgen. Terug gaan werken, terug samen met mijn teerbeminde collega’s en ook terug naar een andere “wereld”. Want ik moet toegeven, de laatste 15 weken stonden volledig in het teken van mijn 3 kinderen, huis en naaimachine.

Bij wijze van afscheid wou ik nog 2 kleedjes maken voor mijn meisjes. Van de 3, bij de Bonte Boom, bestelde Softcactus stofjes, had ik er nog 1 ongebruikt liggen (de 2 andere werden hier gebruikt). Ik maakte de Hanne jurk uit Zelfgemaakte kleertjes 3. Ik maakte voor Noor het 1ste model in maat 6jaar en voor Lore het 3e model in een 4jaar. Omdat Noor 6jaar is had ik de jurk met 2cm verlengd voor de zekerheid.

Toen ik de afgewerkte jurkjes liet zien aan Noor wou zij eigenlijk de versie voor haar zus, want die had zo een leuk rokje eraan. Achter mijn rug om had ze het snel aangetrokken en kwam fier vertellen dat zij er ook in paste, en moet eigenlijk toegeven dat ze gelijk heeft. Noor heeft dus 2 nieuwe jurkjes in haar kast hangen 🙂

zelfgemaakte kleertjes 3_1 zelfgemaakte kleertjes 3_2 zelfgemaakte kleertjes 3_3 zelfgemaakte kleertjes 3_4

Patroon: Zelfgemaakte kleertjes 3 – Hanne (model 1 en 3)

Stoffen: De Bonte Boom

2 thoughts on “Zelfgemaakte kleertjes 3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s