Break in case of emergency…

Het is weer volop communie en Lentefeest – tijd. Wat opvalt is dat de jeugd zo goed als altijd geld vraagt als geschenktip, omdat ze aan het sparen zijn voor “iets”. Het enigste probleem dat ik daarmee heb is: “hoe geef je dat op een originele manier?” Zomaar in een enveloppe vind ik te gewoon…. dus ging ik op zoek naar een origineler idee, welke ik vond op deze Facebook groep (bij deze een zeer gemeende thnx aan alle leden van de groep om gratis hun creaties en patronen te delen!!).

Nu enkel hopen dat de ontvanger het ook leuk vond… hoewel ik vermoed dat de inhoud hem meer zal interesseren dan de verpakking 🙂

It’s the time of year for the communion celebrations. It has come to my attention that almost everyone asks for money as a present, because they are saving for “something”. I only have one problem with that, and that’s “how do I give money in an original manner?” To just give this in an envelope is just to plain for me… so I went on a searching trip around the internet. I found really good ideas in this facebookgroup (I want to use this moment to thank every member for sharing all their fantastic creations and patterns!!).

Now I can only hope the party-boy liked his present… but I guess he’s much more interested in the contents than the package 🙂

break in case_1

Hierboven zie je de lege kader, waarvan ik met behulp van de sketchpennen, onze namen in geschreven heb.

Above you can see the empty frame. I used a Silhouette sketch pen to write our names.

break in case_1-2

Het 3D fotokader en papier zijn verkrijgbaar bij de Action.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s