Een tasje voor de crèche…

Morgen is het de eerste dag dat zoonlief naar de crèche mag. Daar hoorde natuurlijk een (last-minute) tasje bij om zijn spulletjes in mee te nemen. Om het tasje te personaliseren heb ik zijn naam er flex op gezet. De inspiratie hiervoor haalde ik bij zijn geboortekaartje, welke manlief (ofwel mindWorks ) voor hem gemaakt heeft.

Het patroon vond ik bij Fynn en was in no-time klaar.

Tomorrow is my sons first day at the daycare.   Of course he needed a (last-minute) bag to hold his belongings. To give the bag just that little extra, I’ve put his name on it with flex. The inspiration for this I got from his birth announcement card, which my husband made ( mindWorks ) for him.

The pattern I used came from Fynn and it was ready in no-time.

Creche_2

Creche_1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s