Basile

Basile-1

Gisteren waren we uitgenodigd op de babyborrel van Basile. Nuja babyborrel kon je het niet echt noemen… Het leek een beetje op een festival 🙂 Er was een frietkar, een optreden van een cover band en het scheel werd er door iedereen mee afgedronken 🙂 Bal Basile was een groot succes…

Het geboortekaartje werd door manlief gemaakt, wat het mij dus makkelijk maakte om een bijpassend geboorte geschenkje te voorzien.  Komende winter zal Basile mee warm gehouden worden door een gepersonaliseerde romper…

Basile-2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s