Een outfit voor het schoolfeest

Voor het schoolfeest moest mijn oudste dochter verkleed zijn in het thema “cowboys”.  Een thema waar ik eigenlijk niets mee heb, dus in de kleerkasten van mijn kinderen kan je ook niets toepasselijks vinden. Met het Simplicity 3680 patroon onder de arm ging ik aan de slag. De uitleg van het patroon had ik al snel naast mij neergelegd en ging op eigen “goed gevoel” aan de slag. En ik moet zeggen dat het zeer vlot ging.

Voor een klasgenootje maakte ik ook een versie.

 

cowgirl2  cowgirl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s