Printbare heattransfer

Een tijdje geleden ging ik aan de slag met printbare heat transfer. Dit omdat ik meerkleuren afbeeldingen een “gedoe” vond. Ok, ik geef eerlijk toe, ik heb er gewoon niet altijd de tijd en zin in om eraan te beginnen. Heel de tekening uit elkaar halen en per kleur groeperen, dan alles mooi recht op elkaar leggen,… op een normale dag is dit niet aan mij besteed. Dus ik dacht printbare transfer is de oplossing… Voor deze rompers gebruikte ik transfer van Hema, deze is zeer makkelijk in gebruik. Het nadeel is echter dat ze zelf aanraden om het op katoen te gebruiken. Koppig als ik ben heb ik ze op rompers gebruikt, welke natuurlijk uit tricot gemaakt zijn.

Op vraag van de dochters werden ze versierd in het Frozen en Brave thema.

Het resultaat was leuk en mooi, helaas bleven ze niet heel lang hun mooie kleur en vorm behouden. Komt het door het merk, of omdat ik ze op tricot gebruikt heb? Geen idee, maar volgende keer ga ik printbare flex eens een kans geven…

rompers3 rompers2 rompers1

2 thoughts on “Printbare heattransfer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s