Dalton broekje – La Maison Victor

Voor de komst van mijn laatste spruit stond ik erop dat hij naar huis zou komen van het ziekenhuis in een zelfgemaakte outfit. Ik maakte het Dalton broekje uit LMV en maakte een jas uit de Ottobre (welke uitgave weet ik niet meer helemaal, maar als jullie willen zoek ik het wel eens op). Toen ik het broekje aan het maken was bedacht ik me “ooooh dat gaat toch veel te klein zijn”, toen hij eindelijk kon passen bleek het te groot te zijn en nu kan ik niet geloven dat hij er ooit ingepast heeft 🙂 Het broekje ligt nu in de kast op de stapel “speciale kleertjes”. Deze stapel zal voor altijd bij ons blijven, want ik krijg het niet over mijn hart om deze kleertjes weg te doen.

Dalton2  Dalton  Jas Jens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s