Louisa jurk – Compagnie-M

Ongeveer een jaar geleden passeerde de Louisa jurk bij mij de revu. Dit was mijn allereerste patroon van Compagnie-M. De werkbeschrijving is zo bondig uitgelegd en voorzien van foto’s dat je eigenlijk niet fout kan gaan (naja, zeg nooit nooit… ). De stoffen werden gekozen door mijn oudste dochter, welke blijkbaar verzot was op flamingo’s die dag, want zowel het zakdeel als voorpand moesten in dezelfde stof van haar.

Nu ik de foto’s zo zie weet ik al dat ik er deze zomer nog eens ga maken voor de dochters… Laat de jacht op leuke stofjes maar beginnen! 🙂

Louisa1 Louisa2

One thought on “Louisa jurk – Compagnie-M

  1. Pingback: Een feestelijke Louisa – Compagnie – M | Madebynolo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s