Een pennenzak voor het eerste leerjaar…

Zoals jullie een tijdje geleden konden lezen, is mijn oudste “afgestudeerd” van de kleuterschool. Oorspronkelijk wou ik zelf een boekentas maken voor haar, maar dat was buiten Samsonite, en hun Disney Kids collectie, gerekend. Ik heb mezelf de mogelijke teleurstelling (van een kindje dat toch de boekentas uit het boekje wou) bespaard en als compromis een pennenzak gemaakt.

Pennenzak1

De werkbeschrijving heb ik hier bij Oon gevonden. Het loont ook eindelijk om regelmatig fournituren in te slaan (en een uitpuilende stoffenkast te hebben 🙂 ), zo kon ik nu op een zondagavond zonder enige voorbereiding er meteen invliegen, en heb ik mijn uitstelgedrag geen kans gegeven 🙂

Pennenzak3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s