Een “poezelige” Ileana – Compagnie-M

Ondertussen is het al weer een hele tijd geleden dat ik hier een post schreef. Ik dacht dat ik tijdens de vakantie meer tijd zou hebben, maar ik zat fout… 3 kinderen in het oog houden heel de dag lang, is al genoeg werk 🙂 En moet toegeven dat ik er zelfs niet goed in ben, want onze middelste heeft heel wat kattekwaad uitgehaald deze vakantie, gaande van de lakens van mijn bed kapot knippen tot kleuren op de muren… Je mag mij dus rekenen tot de groep ouders die blij zijn dat de vakantie bijna gedaan is 🙂

Ileana-5

Patroon: Compagnie-M
Stof: De Bonte Boom

Ik weet niet goed waarom, maar bij elke 1 september hoort voor mij een nieuwe outfit. Deze keer is het niet anders… Na een hele tijd zoeken naar een patroontje voor een kleedje, kwam ik bij de Ileana van – Compagnie-M. Wederom een leuk patroontje met een veel keuze mogelijkheden.

Voor deze versie heb ik gekozen voor een:Ileana-6

  • Raglan bovenlijfje
  • Halve raglan mouw
  • Hele cirkelrok
  • Ronde peterpan-kraag
  • Driehoekige zakjes

Een hele tijd heb ik getwijfeld of ik een kraagje zou toevoegen, uit schrik dat het bovenpand “te druk” zou zijn. Maar omdat ik het al jammer vond dat het deze stof niet echt geschikt was voor een knopenpat, besloot ik er toch 1 toe te voegen. (Vooral omdat anders de charme van een Ileana jurk voor mij een beetje weg was.)

Nu het af is ben ik blij dat ik het kraagje toegevoegd heb 🙂

En om ervoor te zorgen dat het kleedje deze herfst nog kan meegaan heb ik de rok ook gevoerd. (Achteraf heb ik pas beseft dat de roze voering doorschijnt door de witte strook met poezen… *d’oh*)

Maar het allerbelangrijkste is vooral dat dochterlief heel blij is met het kleedje en het hoog zwier-gehalte!

Ileana-4Ileana-3Ileana-2Ileana-1

3 thoughts on “Een “poezelige” Ileana – Compagnie-M

  1. Pingback: Een leeskussen voor Kerst | Madebynolo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s