Een feestelijke Louisa – Compagnie – M

Louisa_Kim-2

Mijn liefde voor de patronen van Compagnie-M is begonnen op het moment dat ik een naaimachine kocht. Zonder enige ervaring, kennis,… kocht ik mijn eerste naaimachine. Ik had nog nooit van een spoeltje gehoord, en laat staan da ik wist dat er verschillende naai voetjes bestonden 🙂  Mijn eerste echte patroon dat ik kocht was de “Louisa”. Dankzij de zeer uitgebreide handleiding ben ik er toen in geslaagd om een afgewerkt kledingstuk te maken, dat ook effectief gedragen zou worden 🙂 Dit resultaat toonde ik hier reeds eerder.

Nu moet ik toegeven dat ik mijn twijfels had toen ik hoorde dat er een versie kwam voor tieners en vrouwen. Bijna 2 jaar lang was de combinatie Louisa en Compagnie-M, in mijn hoofd, naadloos verbonden met “meisjes”.  Maar na het zien van de eerste foto van Marte haar versie met de kangoeroe-zak was ik direct verkocht en wist ik dat dit mijn kleedje voor de feestdagen zou worden. (Ik geef toe dat ik me echt heb moeten inhouden om geen mama – dochter versies te maken, dit vooral om mijn echtgenoot een plezier te doen 🙂 )

Louisa_Kim-1

Bij Mon Depot vond ik dit feestelijke stofje met lichte stretch, wat het een super draagcomfort geeft.

 

Ik heb hem nu al een paar keer aan gehad en hij zal nog voor lange tijd mijn favoriete kleding-item in mijn kleerkast zijn.

 

One thought on “Een feestelijke Louisa – Compagnie – M

  1. Pingback: Moeten er nog kleedjes zijn? | Madebynolo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s