Moeten er nog kleedjes zijn?

Ik ga ervan uit dat iedereen wel een sofje in zijn kast heeft liggen die je te mooi vindt om te gebruiken. Ik had dat reeds enige tijd met dit stofje

Louisa_Lore5

Lang heb ik getwijfeld welke project ervoor “geschikt” zou zijn. Maar toen ik afgelopen maand een Louisa-jurk had gemaakt voor mijzelf, kriebelde het toch om er voor de meiden ook 1 te maken. Dus ik moet toegeven dat ik voor onze jongste dochter er toen ook 1 gemaakt heb. Ik heb Lore zelf een stofje laten kiezen en natuurlijk koos zij de stof waar heel veel snoepjes en lekkers op afgebeeld staat 🙂

Louisa_Lore-1  Louisa_Lore-2

En het moet gezegd zijn, hoe meer je een patroon maakt, hoe vlotter het gaat.

Ps: Het kleedje heeft ook de jaarlijkse kerstkaartjes gehaald. (Hier kan je de kaartjes van vorig jaar vinden)

12377683_1008802662519797_6921695723926379878_o

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s