Mijn eerste kruippakje

Ik ben de tel al kwijt van het aantal kruippakjes waar ik aan begonnen ben en die nooit een kleerkast gehaald hebben. Toen ik gisteren het zoveelste patroontje aan het uittekenen was had ik er dus weinig goede hoop op 🙂

Star Baby4  Star Baby5

Moet toegeven dat ik heel lang geprutst heb om de split vooraan enigszins goed te krijgen. Maar kijk, ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ware het niet dat dit kruippakje bedoeld was voor mijn jongste, bijna 1-jarige. Deze 92 zonder naadwaarde valt wel heel groot uit!

Dus nu nog 4 extra knoopjes toevoegen en dit kruippakje kan Lore haar kleerkast in 🙂

 

Star Baby3  Star Baby2  Star Baby1

Stof: De Bonte Boom

Patroon: Star Baby – Ottobre 1/2016

Star Baby6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s