Bla Blomma – Ottobre

Het patroontje lag al een tijdje klaar. Ik had het getekend met een leuk stofje in gedachten, helaas is het achterpand net te lang om uit een halve meter stof te kunnen. En omdat ik niet direct een ander stofje kon vinden in mijn kast, dat net zo leuk was als die ik wou gebruiken, bleef het project “onafgewerkt”.

Vandaag, bij het zoeken naar een stofje voor een kleedje voor mijzelf, botste ik op deze stof. Ik had hem al eens gebruikt voor dit rokje, maar had nog genoeg om er ook nog dit kleedje uit te maken.

Bij deze heb ik weer wat plaats vrij gemaakt in mijn stoffenkast 🙂

 

 

In de zoom onderaan zit een elastiek verwerkt zodat hij een beetje bol staat onderaan. Een kleine tip misschien, maar voor het inzetten van een elastiek gebruik ik altijd het elastiek voetje van mijn naaimachine. Sinds ik deze heb, is het inzetten van elastiek een fluitje van een cent.

Bla-Blomma8

Patroon: Bla Blomma – Ottobre 1/2016

Stof: Hamburger Liebe

One thought on “Bla Blomma – Ottobre

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s