De warmste vriendin, Bernadette

Een tijd geleden zag ik op Facebook een oproep voorbij komen, met de mededeling dat er nog een paar plaatsjes waren voor een “Bernadette-workshop” bij Niedelfun. Na er de volledige 10seconden te hebben over nagedacht, heb ik mijzelf hiervoor ingeschreven. Nog even een vriendin optrommelen en we waren er klaar voor. Het moet echt jaren geleden zijn dat ik nog breipriemen onder de arm genomen had, maar het zou wel lukken. Die avond kregen we alle benodigdheden en konden we aan de slag.

Als ik aan het breien ben, heb ik maar 1 probleem, ik kan niet stoppen :). Elke keer denk ik: nog even deze priem af maken, nog even dit stukje af maken, nog even deze bol wol op maken,… Dit heeft ook voordeel : Een week voor de 2e workshop waren alle patroondelen klaar 🙂 Het moeilijkste was dan wachten. In die 2e workshop zouden ze tonen hoe we de delen aaneen moeten zetten. Aangezien ik dat nog nooit gedaan had,zat er dus niets anders op dan te wachten 🙂

 

 

De lavendel-kleurige Bernadette is een maat M, maar met de lengte van een L en de bordeaux-kleurige is een gewone maat M.

Los van het de hele hype, zijn de vesten een echte aanrader! Ze zitten super comfortabel, zijn zacht en zeer warm. Als je er zelf tijd voor hebt, dan is het zeker een aanrader om hem eens te maken!!

Mij rest enkel nog het verzamelen van moed om ze eens te wassen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s