Lionella, zomerjurkje nr 1

Dit stofje ligt al enkele maanden in mijn kast, te wachten op een gepast project. Daarnaast stond dit patroontje al bijna een jaar op mijn verlanglijstje. Het jammer was dat ik net te weinig stof had om hem helemaal in deze panda-stof te maken. Toevallig botste ik op deze blauwe uni-tricot.

Nu het kleedje af is vind ik het een beetje jammer dat de uni-tricot iets stugger is dan de panda-stof. Hierdoor valt voor mij de onderste rok niet helemaal 100%.

Misschien dat ik hem ooit nog eens aanpas, maar dochterlief is er ondertussen helemaal blij mij mee… Dus misschien blijft hij wel gewoon zoals hij nu is 🙂

Het patroon komt uit de Ottobre van vorige zomer…

Lionella7

Ik moet toegeven dat ik er heel lang over gedaan heb om de beschrijving van de mouwen 100% te begrijpen… ik heb er volgens mij even lang over gedaan om het te begrijpen, dan het effectieve naaien zelf 🙂

Ook het gebruik van Framilon band was nieuw voor mij. Voor ik hieraan begon heb ik even uitgezocht wat het was en hoe te gebruiken. Hier vond ik een zeer goede uitleg.

Lionella8

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s