Onze eerste communicant.

Gisteren was het dan eindelijk DE grote dag. Noor deed haar communie! Via deze weg kan ik dus ook eindelijk haar communiekleed tonen…

Waar we vorige week enkel van konden dromen, werd ons gisteren gegeven: “ZON” !! Op een dag als deze is dit echt een geschenk. De kinderen hebben de hele dag buiten gespeeld en alle energie, die in hun kleine lijfjes zat, opgebruikt 🙂 Het grootste probleem zat hem deze ochtend in het wakker krijgen van de communicant om naar school te gaan.

Nu, terug naar de jurk: ik maakte de Juliette’s Dress van Lilly Bird Studio. De eyecatcher zit bij deze jurk aan de rug. Op onderstaande foto kan je het een beetje zien, maar ik beloof nog een betere foto  Onderaan staan betere foto’s van de rug.

Communie_9

 

Ik gebruikte deze Michael Miller stof met kleine gaatjes in.  Eerst had ik een witte voeringsstof gebruikt, maar deze ritste helemaal tijdens het verwerken 😦 Gelukkig had ik nog net genoeg stof over om er ook de voering van te maken.

Het is waarschijnlijk niet echt de bedoeling, maar zonder de petticoat kan het kleedje deze zomer nog rustig verder gedragen worden.

En nu ga ik met mijn voetjes omhoog liggen, en genieten van de rust die teruggekeerd is 🙂

 

Edit: Vandaag zijn we terug op pad gegaan om nieuwe foto’s te maken voor de communie. De reden hiervoor is, dat ik echt 2min voor het thuis buiten wandelen nog snel een paars-accent toegevoegd heb. En nu vind ik deze persoonlijk zo leuk, dat ik het jammer vond dat ik er geen foto’s van had. Dus omdat ik vandaag voor een vriendin de communie-foto’s ging maken, heb ik Noor snel meegenomen 🙂

Bij deze dus de uiteindelijke jurk 🙂

 

En omdat het vandaag niet echt warm was, ging het er tussen de foto’s zo aan toe 😉 :

Communie_15

groetjes,

Kim

2 thoughts on “Onze eerste communicant.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s