Een zwier-jurk voor mijzelf

Vandaag werkte ik een jurk voor mijzelf af.

De Emma jurk (uit La Maison Victor 4/2014) stond al een hele tijd op mijn to do-lijstje, en nu was het eindelijk zover. Ik vertrouwde op Alike van de Bonte Boom om mij te helpen met mijn stofkeuze. Want als het over mijzelf gaat, ben ik een eeuwige twijfelaar….

Voor de rok had ik 3cm naaiwaarde genomen, en deze heb ik volledig zo gelaten. Het moet dus gezegd, het is een kort kleedje. In plaats van om te zomen, maakte ik gebruik van biais lint. Zo verlies je geen cm’s onderaan 🙂

Bij de eerste pasbeurt zag ik “iets” verkeerd aan het schouderstuk. Daarom versierde ik het rhinestones. Deze aanpassing geeft het kleedje toch een andere uitstraling.

Omdat ik mijn angst voor knoopsgaten nog iet overwonnen heb, maakte ik gebruik van kam-snaps, die nooit open gedaan zullen worden 🙂 Het kleedje is perfect aan en uit te doen met behulp van enkel de blinde-rits.

Voor mij is deze jurk een echte voltreffer! Geef toe, af en toe is een zwier-rok voor jezelf ook eens leuk 🙂

Groetjes,

Kim

 

(grrrr…bij het zien van de foto’s zie ik dat ik in het achterpand een plooi gestreken heb…)

One thought on “Een zwier-jurk voor mijzelf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s