Eens iets anders

Bij het zien van de laatste Ottobre viel mijn oog onmiddellijk om dit jurkje, de Whirlpool jurk. Geef toe, bij het zien van die afbeelding heb je meteen zin om je auto in te springen en naar de zee en zon te rijden 🙂

Whirlpool_7

Ondertussen heb ik al redelijk veel jurkjes gemaakt, maar een jurkje met een schuine hals-uitsnijding, is de eerste keer. Om het mezelf makkelijk te maken maakte ik gebruik van rekbaar biais voor de randen.

Van uitzicht ben ik blij met het resultaat, maar het draagcomfort ontbreekt helaas een beetje. Het gouden biais is vrij stug en niet egaal, waardoor het onder haar oksel na een uurtje al enorm begint te irriteren. Hier moet ik dus nog een oplossing voor vinden, want ik zou het echt jammer vinden om dit kleedje op mijn ufo-stapel in de hoek van mijn naaikamer te zien verdwijnen.

In de werkbeschrijving stond om de onderzijde van rand bovenaan met een rolzoom af te werken, maar gezien mijn negatieve ervaringen hiermee (lees: problemen met het ombouwen van mijn overlock), heb ik beslist om het gewoon te laten zoals het is.

Het stofje zelf kocht ik al een hele tijd geleden bij de Bonte Boom. Het is altijd de bedoeling geweest om er iets voor mijzelf mee te maken, maar het is er helaas nooit van gekomen…

Groetjes,

Kim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s