Als de dochter op Chiro kamp is…

… heeft mama tijd voor haar naaimachine 🙂

Wie dacht dat de liefde voor maxi jurken en rokken maar tijdelijk was, heeft het mis 🙂 Omdat ik er zelf helemaal gek op ben, is mijn oudste dochter dat ook. Toen Anne Jacobs (vooral gekend onder de naam “Sofilantjes”) haar nieuwe patroontje Litore lanceerde wist ik meteen dat ik dochterlief hier heel blij mee zou maken. Elke keer lukt het Anne om prachtige rug-details te maken. (nu ik er aan denk, ik moet nog een post maken over de solis jurkjes)

Dus, toen Noor vorige week op Chiro kamp was (jaja, haar aller eerste keer, meteen een week weg) heb ik van de rust gebruik gemaakt om de jurk + Aura Bolero te maken.

Gisteren bij thuiskomst was ze te moe om te passen, maar vandaag kon ik haar gelukkig overtuigen. En vlak voor het onweer en regen hebben we buiten nog foto’s kunnen maken.

 

Ik kan je garanderen dat je na het maken van deze jurk en bolero, je er meteen nog wil maken 🙂

 

groetjes,

Kim

 

 

2 thoughts on “Als de dochter op Chiro kamp is…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s