Nooit een uitstap zonder dit mapje…

Ik meen het oprecht dat we nooit een uitstap met Jens doen, zonder dit mapje…Verzorgingsmatje_11,5 jaar geleden maakte ik een verzorgingsmatje en pampertasje ineen voor onze jongste spruit. Ik kan het namelijk echt niet helpen, maar de gedachte van mijn kindje dat gewoon op een openbare verzorgingstafel ligt, bezorgt mij kriebels. Ik weet dat ik waarschijnlijk overdrijf, want tenslotte gebruiken andere ouders ze wel zonder problemen, maar dit verzorgingsmatje geeft mij een geruster gevoel.

Het probleem met 1,5 jaar is dat kleine kindjes zeer veel groeien op die periode 🙂 Dus nu 1,5 jaar later was het verzorgingsmatje te klein geworden. En met het zicht op nog enkele uitstapjes, besloot ik om er een nieuwe te maken.

Ik nam hetzelfde patroon, verlengde en verbreedde het lig-gedeelte en liet het tutterkoordje + extra zakjes achterwege.

Zo zagen de zij-zakjes eruit in mijn eerste versie, en dus ook volgens het patroon.

En dan is hier het nieuwe resultaat…

Stof: Ikea en De Bonte Boom

Patroon: Wickeltasche – Makerist

One thought on “Nooit een uitstap zonder dit mapje…

  1. heel leuk! Met onze wasbare luiers nu hebben we dat niet meer (bij mijn dochter had ik dat wel), maar als we dus eens een uitstapje doen en we hebben wegwerp mee, vergeet ik dat ook altijd. En sommige kussens zijn echt smerig, bah… En nu Noa 1.5 is, heb ik ook standaard geen tetradoeken ofzo meer bij, die ook zouden kunnen dienen. Jij bent slimmer geweest 😀

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s