Einde Schooljaar – Deel 2

Na de attentie voor de crèche, mochten de kindjes ook niet ontbreken.

Toen Lore afscheid nam van de crèche maakte ik dit: Een afscheidscadeautje voor de crèche. Dus deze keer moest ik op zoek naar iets anders. Het concept bleef hetzelfde: een tekstje en iets waar ik elk kindje zijn naam op kon zetten 🙂

Deze keer koos ik voor drinkbekers van Ikea, gevuld met wat lekkers. Voor het tekstje zocht, en vond ik inspiratie op het internet. Dit aangevuld met een beetje eigen inspiratie, maakte er voor mij een tekstje van die klopt als een bus:

” Met heel veel spijt, dank ik jullie voor de leuke tijd.

Veel samen spelen, en soms ook samen wenen…

Ik zeg nu dag en zwaai nog een keer, want vandaag was voor mij de laatste keer.

Hoewel het hier echt geweldig was, mag ik na de vakantie naar kleuterklas!”

 

Binnen een uurtje vertrekt Jens met zijn traktatie naar “zijn” laatste dagje crèche. Ik heb al afgesproken met mijn echtgenoot dat hij Jens maar moet wegbrengen en gaan halen, want als ik dat moet doen, dan sta ik gegarandeerd met de tranen in mijn ogen 🙂

 

groetjes,

Kim

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s