Einde van het schooljaar – Deel 1

De meesten onder jullie hebben drukke dagen achter de rug… het einde van schooljaar brengt telkens toch heel wat georganiseer en geregel met zich mee, of beeld ik mij dit nu in? 🙂

Dit jaar was het einde van het schooljaar extra speciaal, omdat het ineens ook het einde van de crèche is voor onze jongste telg! Ik herinner me nog dat ik deze tas maakte, en nu blijkt dat er gewoon al weer 2 jaren gepasseerd zijn… We nemen deze keer ook niet gewoon afscheid, maar sluiten echt een hoofdstuk af: 8 jaar crèche! Dus bij deze ook nog even een oprechte “dank u” voor de verzorgsters die er elke dag stonden voor onze kindjes 🙂

Voor de crèche zelf maakte ik een nieuwe hoes voor een oud zeteltje dat ze hadden. Ik baseerde me op een patroon van de Hippe Uil, maar omdat het formaat niet echt overeen kwam, heb ik het nog heel wat moeten aanpassen.

Eerst heb ik alle patroondelen op het zeteltje gelegd en zo de aanpassingen aangebracht, en daarna deed ik als extra controle hetzelfde met de geknipte delen:

En dan kwam het echte werk 🙂 Op zich was het maken van deze hoes geen mega lastige klus, waardoor hij op 1 avond ook echt wel af was.

Het hele thema van de crèche staat in het teken van dieren, dus ik kon niet anders dan een dieren-stofje zoeken.  Dus 1 telefoontje en ik kon weer terecht bij De Bonte Boom om stofjes te zoeken 🙂 Voor de onderkant gebruikte ik wel een hele stevige canvas, omdat dit toch wel wat te verduren zal krijgen 🙂

Het resultaat:

Op de crèche waren ze er heel erg blij mee, dus dat maakt mij dan ook blij 🙂

De traktatie die ik voor de kindjes maakte kan je hier zien…

 

groetjes,

Kim

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s